Zwemmen

Vanaf september tot eind mei wordt op de maandagavond tussen 18.45 uur en 20.00 uur gezwommen door De Brug Noord-Groningen. Dat gebeurt in zwembad “De Beemden” te Bedum. Naast vele vrijwilligers is er op de maandagavond bevoegd kader en zijn er gediplomeerde EHBO’ers aanwezig.

Tussen 18.45 uur en 19.15 uur wordt er getraind door de wedstrijdgroep. Zij doen mee aan provinciale zwemwedstrijden, maar ook aan de Special Olympics, zowel regionaal als nationaal. In het eerste half uur wordt er ook opgeleid voor de diploma’s van het Zwem ABC. Ook het afzwemmen gebeurt bij De Brug.

Vanaf 19.15 uur tot 20.00 uur is er recreatief zwemmen. Een baan is dan afgezet voor degenen die baantjes willen zwemmen. De glijbaan en het bubbelbad in het zwembad zijn tijdens het recreatief zwemmen aan en er is spelmateriaal aanwezig. Een paar keer per seizoen besteden we ook een gedeelte van de avond aan Bewegen op Muziek.

De zwemgroep telt momenteel een kleine 70 leden en zo’n 35 vrijwilligers. Het is altijd erg gezellig op de maandagavond, dus kom gerust eens een keertje langs! Je mag twee keer sfeerproeven voordat je besluit lid te worden.

Voor meer info kun je contact opnemen met het bestuurslid Zwemmen van De Brug Noord-Groningen, Jan Blaauw, 

Jan Blaauw

Voorzitter & Activiteit Zwemmen

Contact
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam