Sportinstuif

Iedere week op woensdagavond van zeven uur tot kwart voor negen hebben we een sportinstuif
in de Sporthal Eelwerd, Opwierderweg 65 in Appingedam.

Tessa Swiersema

We hebben twee groepen

De eerste groep van 19.00 uur tot 20.00 uur en de tweede groep van 20.00 uur tot 20.45 uur. In de zaal zijn schone sportschoenen verplicht.

De lessen in beide groepen zijn in principe hetzelfde, maar in de tweede groep ligt de intensiteit van het sporten iets lager en wordt de sport/het spel in een iets andere vorm aangeboden aan de deelnemers. In overleg met ouders/verzorgers wordt zorgvuldig gekeken in welke groep een deelnemer het beste tot zijn recht komt. Iemand die denkt dat hij daar niet aan mee kan doen omdat bewegen moeilijk is moet toch komen omdat we proberen voor iedereen oefeningen te doen.

Wat doen we bij de sportinstuif?

Tijdens de lessen van de sportinstuif proberen we om de deelnemers op meerdere vlakken aan te spreken. We natuurlijk lichamelijk bezig, met het trainen van de spieren en het uithoudingsvermogen. Daarnaast proberen we ook aandacht te besteden aan samenwerken door activiteiten in teamverband te doen. Ook doen we regelmatig cognitieve spellen, zoals memory en puzzels. Er is dus een uitdaging voor iedereen!

Kijk maar eens op de site onder foto’s hoe het er uit ziet. Het is erg gezellig.

Je bent van harte welkom; ook als je alleen eerst eens wilt komen kijken.

Voor informatie kun je terecht bij Tessa Meijer-Swiersema